13 Aralık Anestezi Teknisyeni Ve Teknikerleri Günü Kutlandı

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU ve Başkan Yardımcımız Cuma KÖYSÜREN AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görevli Anestezi Teknisyen ve Teknikerlerini ziyaret ederek günlerini kutladı.

Anestezi Teknisyen ve Teknikerlerinin yanı sıra hastane yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte kısa bir konuşma gerçekleştiren İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU oldukça zor şartlarda hizmet veren Anestezi Tekniker ve Teknisyenlerinin bu özel gününü kutlayarak, onlara hayat boyu huzur ve başarı temennisinde bulundu.

Etkinlikte söz alan Başkan Yardımcımız Cuma KÖYSÜREN de "Oldukça güç koşullarda hizmet veren bu fedakar arkadaşlarımızın gününü kutluyor, kendilerine hayatlarının her alanında başarılar diliyorum" dedi.