Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Sürekli İşçi Alımı Duyurusu
17 Ocak 2019

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI HİZMET BİRİMLERİNDE KIRŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI SAĞLIK TESİSLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLÜ SINAVA ALINACAK SÜREKLİ İŞÇİ ADAYLARINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

15 Ocak 2019 tarihinde Noter huzurunda kura usulü ile belirlenen asıl adaylar ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adaylar, başvuru belgelerini Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne18-19 Ocak 2019 tarihleri arasında  saat 08:00-17:00’a kadar şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Kuraya tabi mesleklerde ilan edilen münhal kadronun 4 (dört) katı aday sözlü sınava alınacaktır. Ancak Müdürlüğümüzce yapılan belge kontrolü sonucunda; başvuru şartlarını taşımayanlar ile herhangi bir nedenle sözlü sınava katılamayacaklardan dolayı ilan edilen münhal kadronun 4 (dört) katından az sayıda adayın kalması halinde, yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlamak suretiyle azalan sayı kadar yedek aday sözlü sınava alınacaktır.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır. 17.01.2019

NOT: Belgeler; asil ve yedek listede olan adaylardan istenilmektedir.

1- Başvuru Belgeleri.pdf

2-Takvim.pdf