Sayın Valimiz İbrahim AKIN Kaza Geçiren 112 Personellerimizi Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 personelimizin vakaya gidişleri esnasında trafik kazası meydana geldi.

Seyir halindeki husisi bir otomobilin  acil vakaya giden 40 AAB 877 plakalı ambulansımıza çarpması sonucu Ambulansımızın içerisinde yer alan personellerimiz Yasemin EVİK, Zeynep DEMİREL ve Ali ÖCALAN stajyer öğrenciler Rahime KARATUT ve Umut Samet ÜNSAL, hafif şekilde yaralanarak mesai arkadaşlarınca AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Kaza yapan hususi aracın sürücüsü M.ÖKSÜZ ise hafif şekilde dizinden yaralanarak hastanemizde tedavi altına alınmıştır.

Kaza sonrası Sayın Valimiz İbrahim AKIN Acil Servisimizi ziyaret ederek İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU, Sağlık Hizm. Başkan V. Serdar DURU, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça ÜNVEREN, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Figen TUNCAY ve idarecilerimiz ile birlikte kaza geçiren personellerimizi ve diğer araç sürücüsünü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.