Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Tiyatro Etkinliği Gerçekleşti

Kanserde farkındalık çalışmalarını Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü olarak  vatandaşlarımıza KAYIP adlı tiyatro ile kanserle mücadeleye farklı bir bakış açısı verdik.

Tiyatro gösterisi Sayın Vali Beyin Eşi Hanımefendi Saliha Akın, Vali yardımcılarımızın eşleri, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü,  Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Avcu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Serdar Duru, Kamu Hastaneleri Başkan Yrd. Cuma Köysüren, sağlık personellerimiz ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşmiştir.

Sağlık Hizmetleri Başkanımız Serdar Duru ve personelimiz Selda Çelebi’nin de rol aldığı Yavuz Tekin ve ekibinin hazırlayıp sunduğu tiyatro gösterisinde Kanser taramasını erken yaptırmayan bir bayan’ın hayatını kaybetmesi canlandırıldı ve çok duygusal anlar yaşandı.

Biliyoruz ki sağlık bir ekip işidir. Bu ekipte özveriyle çalışan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanlarına taramalarda göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılarından dolayı ödüller verildi.Gösteri sonrası ayrıca kanseri hep uzmanlardan dinledik birde çocuklarımıza soralım düşüncesiyle Milli Eğitim Müdürlüğüyle  iş birliği içerisinde ‘’Hünerli eller kanseri anlatır’’ temalı  resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüller verildi.