İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT’dan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemize Gece Ziyareti

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Başkan Yardımcısı Dr. Sadettin DOĞANGÜN, Sağlık Hizm. Başkan Yardımcısı Yunus DAĞ ile birlikte kurumumuz bünyesinde hizmet veren Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet alanlarını gece 23:00 – 02:00 saatleri arasında ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyarette Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN ve ilgili birim sorumlularından birimlerin genel durumları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT Sağlık hizmetlerinde en ufak bir aksaklık yaşanmasına meydan vermeden hizmet sunmanın gayretinde olduklarını söyledi. İl Sağlık Müdürümüz konuşmasında;  "Temel amacımız, hastanelerimizin ihtiyaçlarını yerinde görmek ve hastane birim sorumlularımızın bizlere iletebilecekleri sorun ve önerileri hep birlikte değerlendirip sunduğumuz hizmetleri daha ileriye taşıyabilmektir. Sağlık hizmetlerinde hep ileriyi hedefleyen hastane yönetimini tebrik ediyorum." Dedi.