Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcımız Ve Beraberindeki Heyet Kurumumuzu Ziyaret Etti

Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan ARSLAN, Tedarik Planlama Stok ve Lojistik Planlama Daire Başkanı İrem MÜHÜRCÜ, Döner Sermaye, Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanı Özkan ARSLAN ve beraberindeki heyet Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğümüz ve bağlı sağlık tesislerini ziyaret ettiler.

Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan ARSLAN Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Mucur Ek Hizmet Binasını gezerek İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT ve Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN’in eşliğinde  birimleri yerinde inceleyerek personel ve ilgili birim sorumlularından bilgi aldı.

Ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Başkan Yardımcısı Dr. Sadettin DOĞANGÜN, Sağlık Hizm. Başkan Yardımcısı Yunus DAĞ, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kamil ÖZDEMİR, Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet SAYLAM ve tüm idarecilerimizin katıldığı Genel Değerlendirme Toplantısı’nda İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT “İl Değerlendirme Sunumu” yaparak sağlık tesislerimizin genel durumları, iş ve işleyişleri hakkında brifing verdi.

Toplantının ardından yerinde incelemek üzere kurumumuz bünyesinde hizmet veren Kaman Devlet Hastanesi’ne geçildi.