Tgap Bilgilendirme Toplantısı Ankara'da Gerçekleştirildi

16-18 Aralık 2019 tarihli Tasarruf ve Gelir Arttırıcı Programlar (TGAP) 2019 Yılı Değerlendirme ve 2020 Eylem ve Faaliyet Revizesi Çalıştayı, Sağlık Bakanlığı TGAP Ofisi koordinesinde gerçekleştirildi.

Sağlık tesislerinde sağlık hizmet sunumunu ve kurumsal iletişimi güçlendirerek Tasarruf ve Gelir Arttırıcı Programlar (TGAP) kültürünü geliştirmeye 2020'de de devam edileceği vurgulandı.

Tasarruf öngörülerinin değerlendirildiği çalıştayda, gelir gider izleme sistematiğinin web tabanlı paylaşımı için sistem geliştirilmesi, 2020 yılı eğitim faaliyetlerinin planlanması, gelirler için proje kartlarının oluşturulması, etkin laboratuvar kullanımı konuları ele alındı.

Ankara ve çevre iller (Amasya, Bilecik, Çorum, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Samsun, Sinop) bölge toplantısına Bakan Yardımcısı Güven’in yanı sıra İl Sağlık Müdürlükleri, hastane başhekimleri ve çok sayıda yönetici katıldı.

Toplantıya kurumumuz temsilen Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Destek Hizmetleri Başkanı Yunus DAĞ, Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet SAYLAM, İdari Mali İşler Müdürü Ahmet DALGALI, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sercan EROĞLU ve İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Nevzat KURT ve ilgili birim personeli Azize KALKAN katıldı.