1. 2. ve 3. Basamak Sağlık Kuruluşlarımız Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
14 Ekim 2022

1. 2. VE 3. BASAMAK SAĞLIK KURULUŞLARIMIZ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ!

İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından 1. 2. ve 3. Basamak Sağlık Hizmetlerini Ölçmek, değerlendirmek ve taleplerini tespit etmek amacıyla ile Sağlık Kuruluşlarımızda görevli Aile Hekimlerimiz ve Branş hekimlerimiz ile bir araya gelinerek Genel Sağlık Hizmetleri Sunumu ve güncel konular ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde görevli Doç. Dr. Aynur Kırbaş'ın sunumuyla gerçekleşti.
Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Başkan Yardımcımız Dr. Enis Behiç Yaşlı, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Erkan Dulkadiroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Bilal İlanbey ve çok sayıda Aile Hekimimiz katıldı.