Hastane Başhekimlerimiz İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
01 Haziran 2023

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu başkanlığında müdürlüğümüze bağlı hastanelerin başhekimleri ile gerçekleşen genel değerlendirme toplantısında hastanelerimizdeki iş ve işleyişler hakkında değerlendirmeler yapılarak vatandaşlarımıza daha iyi sağlık hizmeti vermek adına iyileştirme çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya Başkan Yardımcımız Dr. Enis Behiç Yaşlı, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ali Güneş, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kamil Özdemir, Mucur Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fulya Afşar, Çiçekdağı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Deniz Alakop, Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Karahan ve Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Müge Şebnem Şahin katıldı.