Cumhuriyetin 100. Yılında Sağlık Hizmetlerinin Sunulmasında Farkındalık ve Güçlenme Toplantısı Gerçekleşti
23 Ekim 2023

Kırşehir Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında “Cumhuriyetin 100. Yılında Sağlık Hizmetlerinin Sunulmasında Farkındalık ve Güçlenme” projesine ilişkin işbirliği protokolü toplantısı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özata, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Hilal Seki Öz, Sağlık İdarecilerimiz ve çok sayıda personel katıldı.

Proje kapsamında Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde çalışan personelin Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından oluşturulan eğitim programına katılımının sağlanması ve bu doğrultuda sağlık hizmeti sunan sağlık personelinin farkındalığının artması ve güçlenmesi hedeflenmektedir.