Mucur Devlet Hastanesi için 3 adet GSM Kabinet Yeri Kiralama İşi İhalesi

T.C.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ

İl Sağlık Müdürlüğü

Müdürlüğümüze bağlı Mucur Devlet Hastanesi hizmet binası için 3 adet (Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone) GSM Kabinet kiralanması işi ihalesi yapılacaktır.

1-İhale konusu taşınmazın niteliği, yeri ve miktarı: Müdürlüğümüze bağlı Mucur Devlet Hastanesi işin süresi yer teslim tarihinden itibaren 3 (üç) yıldır.

2-İhalenin tarihi, yeri ve şekli: İhale, 30.10.2023 tarihinde Pazartesi günü Saat 11:00’da, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine istinaden, Kapalı Teklif usulü ile yapılacaktır. İstekliler, belirtilen tarih ve saatte Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü (Nasuhdede Mah. Mustafa ATASOY Cad. Eski SSK Hastanesi Yeri) adresinde yer alan Destek Hizmetleri Başkanlığı Satınalma Birimine istenilen belgelerle birlikte teklifleri teslim etmelilerdir.

4-Tahmin Edilen Bedel; 1 Adet GSM Kabinet kiralama işinin 1 yıllık tahmini bedeli Kırşehir için 2023 yılı yer seçim belgesi ücreti olan 36.177,39-₺’dir.

5-İhaleye katılacakların sunması gereken belgeler:

Gerçek Kişi İse:

a-Dilekçe (İhaleye konu taşınmazın ihale öncesi bizzat görülerek ihaleye katıldığına dair)

b-Tebligat Adresi

c-Gerçek kişilerin T.C Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdanı fotokopisi vermeleri (Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.)

d-İstekliler adına vekaleten katılıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekalet edeceklerin noter tasdikli imza beyannamesi.

e-Şekli ve içeriği doküman içeriğinde bulunan teklif mektubu.

Tüzel kişi ise:

a- Ticaret sicil gazetesi. ( Aslı veya aslı gibidir onaylı şekilde)

bİmza sirküsü ( Noter onaylı)

c- Şekli ve içeriği doküman içeriğinde bulunan teklif mektubu.

d-Dilekçe (İhaleye konu taşınmazın ihale öncesi bizzat yerinde görülerek ihaleye katıldığına dair)

6- Belgelerin Sunulma Şekli: İstekliler, belirtilen tarih ve saate kadar Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü (Nasuhdede Mah. Mustafa ATASOY Cad. Eski SSK Hastanesi Yeri) adresinde yer alan Destek Hizmetleri Başkanlığı Toplantı Salonunda istenilen belgeleri ihale komisyonuna teslim edeceklerdir. Postayla yapılacak müracaatlarda, teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatine kadar Destek Hizmetleri Başkanlığı Satınalma Birimine ulaşması şarttır.

7-İdare, ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

8-2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6. maddesinde belirtilenler ihaleye katılamazlar.

9-Kesin Teminat sözleşme bedelinin %6’sı olarak alınacaktır.

İHALE DÖKÜMANLARI;

GSM KABİNET SÖZLEŞME.docx