Müdürlüğümüze Bağlı Hastanelerimizin Genel Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
04 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu başkanlığında müdürlüğümüze bağlı hastanelerimizin genel değerlendirme toplantısı gerçekleşti. Toplantıda sağlık tesislerimizin genel değerlendirmesi yapılarak vatandaşlarımıza daha iyi sağlık hizmeti verebilmek amacıyla istişarelerde bulunuldu.
Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Dulkadir, Destek Hizmetleri Başkanımız Mücahit Düzsöz, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kamil Özdemir, Mucur Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fulya Afşar, Çiçekdağı İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Deniz Alakop, Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Müge Şebnem Şahin katıldı.