İl Sağlık Müdürümüz Akpınar İlçemizi Ziyaret Etti
30 Ocak 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu, Sağlık Yöneticilerimiz ile birlikte ilimizdeki sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Akpınar İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz ziyarette birçok bölümü yerinde inceleyerek sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, yapılan planlamalar ve çalışmalar hakkında hastane yöneticilerinden ve ilgili birim sorumlularından bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ertan Değirmencioğlu sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarla sohbet ederek, tedavi için gelen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Dulkadir,  Destek Hizmetleri Başkanımız Mücahit Düzsöz, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Serkan Çetin ve görevli Hekimlerimiz katıldı.