Evde Sağlık Hizmeti Alan Hastalarımız Ziyaret Edildi

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanlığına bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Birimimiz’le birlikte Evde Sağlık Hizmeti Alan hastalarımız ziyaret edildi.

T.C Sağlık Bakanlığımızın 2023 Vizyonuna uygun, kaliteli sağlık hizmeti sunumundaki en önemli hizmetlerinde biri de Evde Sağlık Hizmetidir.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu yapmış olduğu açıklamada; “Geçmişimizle bugünümüz arasında köprü kuran yılların tecrübesini geleceğe aktaran değerli varlıklarımız yaşlılarımızın ve evde bakım hastalarının sağlıklı bir ömür sürmelerinde gerekli özveriyi göstermek için hastalarımızı ziyaret ederek yanlarında olmaya çalışıyoruz. İlimizde toplamda 1136 hastamız evde sağlık hizmeti almaktadır. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Hastalarımızın mutluluğu ve sevinci yüzlerinden okunuyordu.” Dedi.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Avcu, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Aslıhan Kılıç Torun ve Evde Sağlık Hizmetleri Birimi doktor ve görevlileri ile birlikte ziyaret gerçekleştirilerek Sağlık görevlilerimizce sağlık kontrolleri yapıldı.

Evde Sağlık Hizmeti alan hastamız Güldane Yıldız “Evde sağlık hizmetleri birimi sayesinde hizmet ayağımıza gelmekte. Bu sayede tansiyon ve diğer rahatsızlıklarım olsun artık evimde tedavi ediliyorum. Bizlerin hayatını bu kadar kolaylaştırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Evde Sağlık Hizmeti alan yaşlılarımızın 18-24 Mart yaşlılar haftası kutlanarak hediye takdim edildi.

Evde sağlık hizmetinden faydalanmak isteyen hasta veya yakınları Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunan Koordinasyon merkezinin 444 38 33 numaralı Telefonunu arayarak kayıtlarını yaptırabilirler.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu’nun başlatmış olduğu ziyaretler,  müdürlüğümüzün talimatı ile kurumumuza bağlı diğer sağlık tesislerimizde de uygulanacaktır.