T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü

Aşırı Tuz ve Şeker Kullanımını Azaltan Lokantacılar ve Pastacılar Protokolü Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2020

Aşırı Tuz ve Şeker Kullanımını Azaltan Lokantacılar ve Pastacılar Protokolü


T.C. Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu (TLKPDF)  ve Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) arasında  “Aşırı Tuz ve Şeker Kullanımını Azaltan Lokantacılar ve Pastacılar Protokolü”  imzalanmış ve protokol kapsamında çalışmalar ilimizde başlamıştır. 
Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ortaklığıyla ilimiz lokanta, restoran ve pastane esnafına konu ile alâkalı seminer verilmiştir. Seminer, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığının toplantı salonunda gerçekleşmiştir. Seminer çalışmaları Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat birim sorumlusu Suna Kaymaz ve Diyetisyen Servet Bıyıklı tarafından yürütülmüştür.



Paylaş