İl Sağlık Müdürlüğümüzden Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın’a Hayırlı Olsun Ziyareti Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu ve beraberindeki heyet, göreve yeni başlayan Kırşehir Valisi Sayın İbrahim Akın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarete İl Sağlık Müdürümüzün yanı sıra; Kamu Hastaneleri Başkanı Mustafa Avcu, Başkan Yrd. Serdar Duru, Sağlık Hizmetleri Başkan Yrd. Cuma Köysüren, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Figen Tuncay, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Erkan Dulkadiroğlu, Uzm. Dr. Selcen Duran, İdari ve Mali İşler Müdürü Suat Oğuz ve Sağlık Bakım Hizmetler Müdürü Ayşe Yaşasın katıldı.