Kaman Devlet Hastanesi 75 Yataklı Yeni Hizmet Binamızın Açılışı Gerçekleşti

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kaman Devlet Hastanesi 75 Yataklı yeni hizmet binası Sayın Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açış törenine Başbakan Yardımcımızın yanı sıra Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, Kaman İlçe Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Ak Parti Kırşehir Milletvekili Adayları Mustafa Kendirli, Necmettin Erkan, kurum il müdürleri, daire amirleri, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve bağlı tesislerimizin yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ve Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’ın yeni hizmet binasını gezmesi ile sonlanarak 75 yataklı Kaman Devlet Hastanesi yeni hizmet binası vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır.

Törenin ardından yaklaşık çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen iftar etkinliği düzenlendi.