1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kapanış Programı Gerçekleşti

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğümüzce 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası 2 ve 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yeni hizmet binası açılışı, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ziyareti, “Yaşama Yol Ver” temalı video klip çekimleri ve bir dizi etkinliklerle kutlandı.

Haftanın kapanış programı İl Sağlık Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU, Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AVCU, Sağlık Hizm. Başkan V. Serdar Duru, Başkan Yrd. Cuma KÖYSÜREN, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça ÜNVEREN, Şube Müdürlerimiz, AEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumluları ve personellerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Programda Konuşma Yapan İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU;

"Sarılacak Yara Nerede ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri Orada Olmalıdır.’’ diyerek tüm Acil sağlık hizmetlerinde çalışan sağlık personellerimizin 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri haftasını kutlarım dedi.

Sağlık Hizmetleri Başkan V. Serdar DURU yapmış olduğu konuşmada ise;

“Acil Sağlık Hizmetleri’nin öneminden bahsederek her türlü zor şartlarda görevlerini fedakârca ve başarı ile yerine getiren acil sağlık hizmetleri çalışanlarının, insana vermiş oldukları bu kutsal hizmet her türlü takdirin üzerindedir. Acil durumlarda saniyeler çok önemlidir. Burada tecrübeli personelin donanımlı araç ve gereçlerle hastanın hayatını kurtarabileceğinin unutulmaması gerekir diyerek, tüm personellerimizin 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri haftasını kutlarım dedi.

Program Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğümüz Basın ve Halkla İlişkiler Birimimizin hazırlamış olduğu çok beğeni ve alkış alan video klip gösteriminin ardından pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.