9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

08.02.2019 tarihinde 14.00’de Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesi toplantı salonunda İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen  9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü bilgilendirme toplantısına İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat TÜRKOĞLU, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AVCU, Sağlık Hizm. Başkanı Serdar DURU, yöneticilerimiz, sağlık personellerimiz ve öğrenciler katıldı.

Toplantı da pasif etkilenim konusunda Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları  Uzmanı Dr. Nermin ZERMAN, İlimizde  tütün ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Uzm. Dr. Muhlise DEMİRBAŞ sunum yaptı. İlimizde Sigara Bırakma Polikliniklerinde özverili çalışmalarından dolayı Poliklinik hekimleri Gögüs Hastalıkları  Uzmanı Dr. Nermin ZERMAN, Kaman İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr.Bülent ATÇEKEN, Merkez Toplum Sağlığı Merkezinden Dr.Nazlı BARAN YAŞLI ‘ya teşekkür belgeleri verildi.

İlimiz ve ilçelerimizde 7/24 tütün denetim Görevlisi olarak çalışan; İlimiz Merkezinden Sağlık Memuru Yaşar GÖKDUMAN, Zabıta Memuru Nusret AY , Polis Memuru Ercan ÜNAL, Mucur TSM’den Çevre Sağlığı Teknisyeni Eşref YÜKSEL, Akçakent TSM’den  Çevre Sağlığı Teknisyeni Hanifi YILDIRIM, Kaman TSM’den Sağlık Memuru Çetin GÜNEŞ,Sağlık Memuru Erkan ERDİL, VHKİ Halil DUMAN, Akpınar İlçe Hastanesinden Sağlık Memuru Funda ELİDEMİR ve  ,Çiçekdağ TSM’den Çevre Sağlığı Teknisyeni Mahir POLAT ve VHKİ Ata BARAN ,Boztepe TSM’den Çevre Sağlığı Teknisyen Cafer DALGALI teşekkür  belgeleri verildi.

Vatandaşlarımızın da Dumansız hava sahası kapsamında denetim ekiplerimize yardımcı olması istendi.