32. Ahilik Haftası Kutlamaları Kortej Yürüyüşü İle Başladı

Bu yıl 32. si düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları saat: 10:00’da Askerlik şubesi önünden başlayarak Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ne kadar devam eden kortej yürüyüşü ile başladı.

Yürüyüş kurumumuzu temsilen İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali Bulut, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Başkan Yardımcısı Dr. Sadettin Doğangün, Sağlık Hizm. Başkan Yardımcısı Yunus Dağ, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kamil Özdemir, Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet Saylam, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Deniz Torun, uzmanlarımız, şube müdürlerimiz, idarecilerimiz ve çok sayıda kurum personelimiz katıldı.