Evde Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Hizmetler Değerlendirme Komisyon Toplantısı Gerçekleşti

Evde Sağlık Hizmetlerinin sunumu işleyişi ve uygulaması sırasında ortaya çıkan sorunların tespiti, çözüme kavuşturulması, evde sağlık hizmeti alan birey ve yakınlarının hizmetle ilgili talep ve isteklerini değerlendirmek ve karara bağlamak amacıyla Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinesinde “Evde Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Hizmetler Değerlendirme Komisyon Toplantısı” İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT’un başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Ali BULUT, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YETİŞ, Destek Hizmetleri Başkanımız Yunus DAĞ, Başkan Yardımcılarımız Dr. Sadettin DOĞANGÜN ve Ertan YILDIZ, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Nihat KANGAL, SGK İl Müdürlüğü Genel Sağlık Servis Şefi Yılmaz EROĞLU, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya ŞAHİN, Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kamil ÖZDEMİR, Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Mehmet SAYLAM, kurum ve hastane idarecilerimizin yanı sıra ilgili birim personeli katıldı.