İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı Gerçekleşti
04 Aralık 2021

İlimizde kanser çalışmalarının etkin yürütülebilmesi adına kanser kayıt, erken teşhis, tarama, kanser kontrol, epidemiyolojik araştırma ve benzeri konularda fikir teatisinde bulunmak, eğitim programlarına katkı sağlamak amacıyla “İl Kanser Danışma Komisyonu Toplantısı” Valilik hizmet binasında Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya’nın başkanlığında Dr. Aslıhan Kılıç Torun’un sunumuyla gerçekleşti.

Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ali Bulut, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yetiş, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Yusuf Koçak, Kanser Koordinasyon Sorumlusu Seher Şimşek Daldal, Özel Musa Gül Hastanesi Müdürü Uzm. Dr. Ziya Ekici, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Suat Veyisoğlu, İl Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Dilek Kaya, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Uzm. Dr. Muhlise Demirbaş, Sorumlusu Dr. Nazlı Baran Yaşlı, Halk Sağlığı Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Aslıhan Kılıç Torun, Şube Müdürü Harun Koç, Birim Çalışanı Yasemin Altunkaya’nın katılımıyla gerçekleşti.

r1.jpg
r2.jpg