Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu İlimiz Kırşehir’i Ziyaret Etti
20 Eylül 2024

Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu bir dizi programa katılmak ve devam eden yatırımlarda incelemelerde bulunmak üzere ilimiz Kırşehir’e geldi.

Sağlık Bakanımız, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, protokol üyeleri ve basın mensupları tarafından Valilik binası önünde karşılandı.

Valilik binasında Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında Kırşehir İl Değerlendirme Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Ersoy’dan ilimizde sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin bilgiler aldı.

Toplantının ardından Sağlık Bakanımız yapımı devam eden 400 Yataklı Kırşehir Devlet Hastanesi hizmet binası inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sayın Bakanımız Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’in daveti üzerine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2024-2025 yılı Eğitim Öğretim Dönemi Tıp ve Sağlık Bilimleri fakültesi Açılış Dersi’ne katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret eden Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu İl Sağlık Müdürümüz ve Hastane Yöneticileri ile bir araya gelerek sağlık tesisimizden ayrıldı.