İl Sağlık Müdürümüz Akpınar İlçemizi Ziyaret Etti
11 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman ERSOY il ve ilçelerimizde sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Akpınar İlçe Devlet Hastanesi, Akpınar İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Sağlık Tesislerimizi yerinde inceleyerek genel durumları hakkında başhekim, sorumlu hekim ve personel ile istişarelerde bulundu.

Destek Hizmetleri Başkanımız Mücahit DÜZSÖZ ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Bilal İLANBEY’in de katıldığı ziyarette ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin bilgiler alınarak, iyileştirme çalışmaları hakkında planlamalar yapıldı.

Ziyarete Hastane Başhekimi Dr. Enis Behiç YAŞLI ve İdari Mali İşler Müdürü Serkan ÇETİN’de eşlik etti.